Byggnadsarbeten av hög kvalitet i Sjundeå och på andra håll i Nyland

Kontaktuppgifter

Mexipal Oy grundades 2006 och är ett byggföretag som utför byggnadsarbeten med hög kvalitet. Vi erbjuder flexibel service i Sjundeå och hela Nyland. Vid behov kan vi även utföra arbeten i andra delar av Finland och i de övriga nordiska länderna. Bland våra tidigare projekt kan nämnas parkeringshuset på Finnair Airport och Länsimetro.


Bekanta dig med våra mångsidiga tjänster och kontakta oss!

Professionellt betongarbete

Vi utför betongförstärkningar för såväl egnahemshus som industribyggnader i Sjundeå och övriga Nyland. Vi betjänar företag och privatpersoner med yrkesskicklighet och nästan tjugo års erfarenhet.

 

Vi utför såväl små som stora och krävande betongarbeten med korrekta arbetsmetoder och modern utrustning.

Be om en offert

Stilrent gjutningsarbete

Behöver du en erfaren yrkesman för ditt gjutningsarbete? Vänd dig till byggnadsföretaget Mexipal Oy. Vi betjänar dig i Sjundeå och hela Nyland.


Vi tillverkar formar för betongkonstruktioner, även stora formar, med expertis.


Vi utför en detaljerad planering av formarna som en del av planeringen av betongarbetena på din byggarbetsplats.

Fråga mer

Vilken typ av byggnadsarbete söker du en entreprenör för?

Mexipal Oy betjänar dig professionellt.

Kontakta oss!

Armeringsarbete

Letar du efter en expert för armeringsarbeten i Sjundeå? Vi utför allt arbete i samband med installation av armering i rätt tid. Vi hanterar bockning, kapning och klyvning av olika järnlängder med expertis.


Vi använder effektiva fräsar och andra nödvändiga verktyg för alla våra armeringsarbeten för att säkerställa en högkvalitativ slutprodukt.

Professionellt installationsarbete

Vi har erfarenhet av många olika typer av installationer! Så när du behöver hjälp med installationsarbeten i Sjundeå eller någon annanstans i Nyland kan du vända dig till Mexipal Oy. När ett proffs gör installationerna kan du vara säker på att de genast blir rätt utförda. Vi erbjuder alltid snabb och professionell service.