Rakennustyöt laadukkaasti Siuntiossa ja muualla Uudellamaalla

Yhteystietoihin

Vuonna 2006 perustettu rakennusliike Mexipal Oy tekee rakennustyöt laadukkaalla työnjäljellä. Palvelemme joustavasti Siuntiossa ja koko Uudenmaan alueella. Tarvittaessa saat meidät töihin myös muualle Suomeen sekä muihin Pohjoismaihin. Aiempiin työkohteisiimme kuuluu niin Finnairin lentokentän parkkihalli kuin Länsimetrokin. 

 

Tutustu monipuolisiin palveluihimme ja ota yhteyttä!

Betonityöt ammattitaidolla

Teemme betoniraudoituksia niin omakotitaloihin kuin teollisuusrakennuksiinkin Siuntiossa ja muualla Uudellamaalla. Palvelemme ammattitaidolla ja lähes kahdenkymmenen vuoden työkokemuksella yrityksiä ja yksityisiä.

 

Niin pienet kuin suuret ja haasteelliset betonityöt teemme oikeaoppisia työmenetelmiä ja ajanmukaista kalustoa käyttäen. 

Pyydä tarjous

Mallikkaat muottityöt

Tarvitsetko muottitöihin alan kokenutta ammattilaista? Käänny rakennusliike Mexipal Oy:n puoleen. Palvelemme sinua Siuntiossa ja koko Uudenmaan alueella. 

 

Teemme betonirakenteiden muotit, suurmuotit mukaan lukien, asiantuntevasti. 

 

Muottitöiden yksityiskohtaisen suunnittelun teemme osana rakennuskohteesi betonitöiden suunnittelua. 

Kysy lisää

Millaisiin rakennustöihin etsit tekijää?

Mexipal Oy palvelee sinua ammattitaidolla.

Ota yhteyttä!

Raudoitustyöt

Etsitkö Siuntiossa asiantuntevaa tekijää raudoitustöille? Me teemme kaikki raudoituksen asentamiseen liittyvät työt ripeästi. Hoidamme eripituisten rautojen taivutuksen, katkaisun ja pilkkomisen osaavasti.

 

Käytämme kaikissa raudoitustöissä tehokkaita leikkureita ja muita tarvittavia työkaluja, jotta työnjälki on korkealuokkaista. 

Asennustyöt asiantuntevasti

Meillä on kokemusta mitä erilaisimmista asennustöistä! Kun siis tarvitset apua asennustöihin Siuntiossa tai muualla Uudellamaalla, käänny Mexipal Oy:n puoleen. Kun ammattilainen tekee asennukset, voit olla varma, että ne tulevat heti kerralla kuntoon. Meiltä saat aina nopeaa ja asiantuntevaa palvelua.